Her kan du læse kokkens beskrivelse af, hvordan de forskellige retter og typer af tilbehør laves.
 
 

Stegt Flæsk

Vi sprødsteger flæsk i ovnen, så det smager godt og knaser skønt. Det er ikke paneret og har heller ikke set skyggen af en friture. Når flæsken er færdig, holder den sig sprød og varm i ca. 10 min. efter afhentningstidspunktet. Det er derfor vigtigt, at menuerne bliver afhentet til tiden, og at transporttiden ikke er for lang.
Menuerne med tilbehør at faste, hvilket vil sige man ikke kan bytte noget ud med noget fra en anden menu.
Man er mere end velkommen til at lave det som tilkøb.
 
Wienerschnitzel
Vores wienerschnitzel er lavet på den originale måde af kalvekød, paneret og pandestegt i smør.
 
Landkylling
Mager ovnstegt dansk ovnkylling med sprød skind.
 
Fiskefilet
Fersk rødspættefilet paneret i mel, æg og rasp, pandestegt i smør.
 
Agurkesalat
Hjemmelavet agurkesalat, syltet i eddike, sukker, peber og laurbærblade.
 
Coleslaw
Hjemmelavet coleslaw, lavet af hvidkål, gulerødder, mayonnaise, citron og crème fraiche.
 
Rødbeder
Hjemmesyltede kogte danske rødbeder.
 
Små kartofler
Vi serverer altid vores friske små kartofler med skindet på.
 
Persillesauce
Vores persillesauce er hjemmelavet bechamel, tilsat piskefløde og friskhakket persille.
 
BBQ Sauce
Original hjemmelavet barbecuesauce, tilsat piskefløde og tre hemmelige ingredienser, der gør den meget eftertragtet blandt kenderne.
 
Rødvinssauce
Vi koger selv vores fond, og på den laver vi en skøn smagfuld rødvinssauce baseret på fransk rødvin.
 
 
Produkter
Indkøbskurv
...er tom!
Tilmeld nyhedsbrev

THE WORLD'S BIGGEST HOTEL FAMILY®
KRYB•I•LY A/S
Kolding Landevej 160, Taulov · DK-7000 Fredericia
Tlf. +45 7556 2555 · Fax +45 7556 4514
Mail: krybily@krybily.dk

Each Best Western® branded hotel is
independently owned and operated.
© 2002-2017 Best Western International, Inc.
All rights reserved. bestwestern.dk

Besøg også vores andet hotel:

Best Western ToRVEhallerne

         
Samarbejdspartnere

dkbs.dk
inspiringdenmark.dk
miniferier.dk